Behandlinger

Fysioterapi

Vi er tre fysioterapeuter med lang og bred erfaring. Vi tilbyr behandling innen fysioterapi i Agder med spesifikk diagnostisering og terapi. Fysioterapi inkluderer et stort antall fagfelt. 

Osteopati

Har du vondt i ryggen, bryst- eller mavesmerter? Bor du i Vest- eller Aust-Agder? Vi tilbyr behandling innen osteopati i Agder, og det er godt mulig at dette er behandlingen som kan hjelpe nettopp deg.

Akupunktur

Når du kommer til behandling for akupunktur i Agder kommer vi til å foreta en grundig utspørring hvor dine plager står i fokus. I tillegg spør vi om livsstil, livssituasjon, appetitt og andre vitale kroppsfunksjoner.

Triggerpunktakupunktur

For muskulære plager er det vanlig å bruke IMS (intramuskulær stimulering) eller triggerpunktakupunktur- hvilket vi selvfølgelig gjør hos oss.

Trykkbølgebehandling

Dokumenterte undersøkelser viser at trykkbølgebehandling har en suksessrate på 70-80 prosent på mange kroniske tilstander.

Lymfedrenasje

Lymfødem er en kronisk sykdom som gir hevelse (væskeansamling) hovedsakelig i armer og ben, men andre deler av kroppen kan også rammes. Lymfødem forekommer hyppigst hos kvinner.

Shape Massasje

Massasjeterapeut Thorbjørn Danbolt har, siden år 2000, arbeidet med å utvikle en bindevevsmassasje som kan brukes for å fjerne/redusere fettdeponier og cellulitter.

Ernæringsveiledning

I vår travle hverdag er tiden dyrebar. Vi velger ofte lettvinne løsninger med halvfabrikkert mat når vi skal lage middag og andre måltider. Denne maten er ofte tilsatt mye salt og andre holdbarhetsstoffer som kroppen lett kan reagere på.