Vi har skiftet navn

Vi har skiftet navn pr september d.å. og gleder oss til nye pasienter og nye utfordringer.  Hovedgrunnen til navneskifte var behovet for å fremme osteopatien som vårt nye tilbud til våre kunder. Osteopatien er et rammeverk for en helhetlig behandling av pasienter som vil komme dem til glede som prøver det. Du kan lese mer om det under fanen Osteopati eller på nettsidene til Osteopatiforbundet.

Vi har fått en ny nettside som vi synes er mer oversiktlig enn den gamle.  Det kommer flere forandringer utover høsten. Du kan fremdeles booke timer via nettbookingen. Se linken på fremsiden eller under den enkelte behandling. Dette gjelder ikke for lymfedrenasje, ernæringsveiledning eller shapemassage hvor du må ta kontakt på mail eller på telefon.

Husk at du hos oss har tilgang til gratis parkering og rask hjelp hvis du skulle trenge det. Parkeringsordningen har blitt forandret pga trafikksituasjonen på Kjøita. Du vil få en parkeringslapp av oss på kontoret som du kan legge i bilen. Den er gyldig i to timer.